četrtek, 29. januar 2009

Gensko spremenjena soja, Monsanto, aspartam - ali kako nam kradejo bodočnost


Nekateri ste ta film o brezobzirnem, organiziranem namernem uničevanju okolja, naše hrane, naše bodočnosti in nas samih z gensko spremenjenimi organizmi (GSO) gotovo že videli. Tukaj pa sedaj obstaja tudi različica s slovenskimi podnaslovi, tako da bodo dejstva razumljivejša in dostopnejša še za veliko več ljudi.
(Mogoče prevod ni najboljši ... Ampak bolje nekaj kot nič.) Prosim posredujte tale link s podnaslovljenim filmom čimbolj množično naprej. http://www.skrivnosti-sveta.com/slovenija-dezela-brez-gso/

Za vse, ki vam glede neoporečne hrane in naše prihodnosti ni vseeno, pa prilagam še naslednje linke: Najprej enega o tem, kako hoče Monsanto v 160 državah patentirati prašiča (ponekod so celo uspeli): http://www.skrivnosti-sveta.com/neverjetno-a-resnicno-obeta-se-patent-na-zivljenje/ Neverjetno a resnično! Jutri bodo patentirali vaše gene ali gene vaših otrok in boste morali plačevati licenčnino za njihovo uporabo. Ljudje se smejejo, češ saj to ni mogoče. Resnica je pa taka, da se to že dogaja. Politiki, ki odločajo, so namreč podkupljeni, javnost pa premalo seznanjena.

Tule je še srhljiv film: The World According to Monsanto: http://www.youtube.com/watch?v=CMleWZXhi6s&feature=related Razdeljen je na 10 delov, zraven prvega nato najdete nadaljnje dele. Vse video filme hitro poglejte, ker njabrž ne bodo več dolgo na ogled. Google jih je naprimer že odstranil in če vtipkate v ta iskalnik naslov filma, ne najdete NIČ. (Monsanto ima pač veliko denarja!).

Predavanje vodilnega strokovnjaka, dr. Jeffreyja Smitha, o nevarnostih GMO: http://www.youtube.com/watch?v=94d-KVorSHM
(Ostalih 8 delov predavanja najdete zraven tega videa na YouTube.) Lahko smo hvaležni za internet, kajti v glavnih tiskanih medijih teh informacij ne boste zasledili. Tu in tam kdo kaj napiše proti GSO, a se takoj oglasi kopica nekih pomembnih slovenskih "strokovnjakov" - seveda so vsi plačanci Monsanta - ki dokazuje, da vse to ni res in kako so GSO super in krasni in neškodljivi.

Za konec še nekaj dejstev, ki bi jih vsi uporabniki morali vedeti o aspartamu: http://www.skrivnosti-sveta.com/aspartam-tihi-zastrupljevalec/ Ta hudo strupena snov je ekscitotoksin in je povzročitelj fibromialgije, lupusa. možganskih tumorjev, multiple skleroze, diabetesa itd. Že sladkor je strup za telo, ampak ni niti približno tako škodljiv kot aspartam.

Ste vedeli, da je aspartam prav tako izumil Monsanto, vodilni manipulator z gensko tehnologijo, izumil pa je tudi hud strup, ki je pobil cele vietnamske vasi (Agent Orange), ter bovine growth hormone (rBGH - goveji rastni hormon), ki nahitro poveča težo krav, da živinorejec bolje zasluži, medtem ko otrokom in odraslim, ki jedo tako govedino in pijejo mleko teh krav, povzroča diabetes, raka jeter, hudo debelost, možganske bolezni in tako naprej? Te snovi tudi poškodujejo gene. Monsanto je izumil tudi PVC. Ali je sedaj jasno, koliko denarja imajo in koliko ljudi lahko s tem kupijo?

Vreden ogleda je tudi pretresljiv video film o aspartamu - The Sweet Misery: http://video.google.com/videoplay?docid=-566922170441334340

Ni komentarjev:

Objavite komentar